2020. április 8., szerda

Irodalom 04.08.


Kedves Gyerekek!

Mindenki számára nehéz 3 és fél hét van mögöttünk. Egyik pillanatról a másikra kellett egy teljesen új feladattal megküzdeni, amihez még nagyobb önállóságra, de ezzel együtt még nagyobb felelősségtudatra is szükség van.
Ma már nem kaptok új feladatot, kezdjetek pihenni, hiszen erre most még csak néhány nap lesz, utána tudjátok, bár otthon vagyunk ez még nem szünet.
A most következő rövid szünet után továbbra is kitartóan dolgozzatok, néhányan még figyelmesebben, és igyekezzetek tartani a határidőket, hogy ne halmozódjon fel a tanulnivaló, s főleg ne maradjon el!
Fontos, hisz értékelve is lesztek egyrészt, másrészt sokkal nehezebb lesz a visszarázódás, főleg a középiskolába, ha most a rendszeresség, a tudatosság elmarad.
Kérném, hogy a többi tantárgy kapcsán beiktatott webináriumokon lehetőleg teljes létszámmal vegyetek részt (Marianna néni testnevelés óráin is!), s, ha valami oknál fogva, pl. technikai okok miatt nem tudtok részt venni, legyetek szívesek a tanárotok felé jelezni!
Pihenjetek, de, akinek több elmaradása is van, az pótoljon!
Mi legközelebb szünet után április 15-én 10 órakor találkozunk ZOOM óra ( konzultáció) keretében, amikor átnézzük a legutóbbi nyelvtan órára feltett szavak szóelemzését is, azzal készüljetek!
ID kód: 2603834725
Password: 283728
Mindenkinek szép, nyugodt, otthon töltött ünnepet kívánok!
Enikő néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése