2020. április 1., szerda

Ének

Kedves Tanítványaim!


A múlt órán összefoglaltuk Bartók Béla életét és munkásságát, ezt követően kaptatok egy témazáró feladatsort. E témazáró dolgozat kérdéseire helyesnek vélt válaszaitokat kellett begépelnetek egy Word dokumentumba, és visszaküldenetek nekem az e-mail címemre. Kérek minden olyan tanulót, aki ennek a feladatnak nem tett eleget, hogy, töltse ki a feladatlapot, és küldje el nekem szerda este 8 óráig a tanulo9876@gmail.com e-mail címemre, mert osztályozni fogom!


A mai órán megismerkedünk Giacomo Puccini, olasz zeneszerzővel. A mellékelt linkre rákattintva találjátok meg életét és munkásságát egy történetbe foglalva.




Házi feladat az egész hétre:

A linkre kattintva találjátok meg egyik leghíresebb és legszebb operájáról készült filmjét, a Bohéméletet, ami magyarul van feliratozva. A hétre osszátok be a film megnézését, és miután a film végére jutottatok, készítsetek egy rövid PPT-t erről a művéről. Mindenféleképpen tartalmazza a PPT a filmben lévő szereplőket, hivatásukat, a mű keletkezését, és cselekményét, illetve ezeket nyugodtan illusztráljátok képekkel is!
A filmet itt találjátok:



Ha elkészültetek vele, továbbítsátok a tanulo9876@gmail.com e-mail címemre.

A PPT elkészítésének határideje: 2020. 04. 05. (Vasárnap) 18:00.




Jó filmnézést és munkát kívánok Nektek!






Üdv, Mariann néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése